file-empty cross menu check cross2 plus minus chevron-up chevron-down chevron-left chevron-right arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up-right

Mentorprogrammet är igång

Idag har årets omgång av KVISTs mentorprogram dragit igång. I år deltar tio mentorpar i programmet och under dagens uppstartsworkshop har de lärt känna varandra, pratat om vilka förväntningar de har på programmet samt satt upp en plan för sina träffar. Nu kommer mentorparen att följas åt under kommande läsår och programmet avslutas våren 2019.

– Det känns jätteroligt att vara igång med ännu en omgång av vårt mentorprogram, säger Linda Lönneberg, ordförande för KVIST. I år har vi fler mentorpar än tidigare och det ska bli spännande att följa deras väg genom programmet. Under dagens träff pratade vi mycket om vilka förväntningar paren har på mentorprogrammet och ord som nyfikenhet, inspiration och kunskap var tongivande.

Årets omgång av mentorprogrammet blir den fjärde i ordningen och det har varit högt tryck på platserna med många sökanden.

– Vi märker att intresset är fortsatt stort, både för mentorprogrammet men även för KVISTs övriga aktiviteter. Det finns ett behov av erfarenhetsutbyte och med mentorprogrammet vill vi skapa ett forum där studenter och yrkesverksamma ingenjörer och arkitekter kan mötas. Senare under hösten kommer vi även att anordna ett antal student- och yrkesseminarier, så dagens start av mentorprogrammet var bara startskottet på en händelserik höst, avslutar Linda Lönneberg.