file-empty cross menu check cross2 plus minus chevron-up chevron-down chevron-left chevron-right arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up-right

Linda Lönneberg blir ny ordförande för KVIST

KVIST, ett av Sveriges största kvinnliga nätverk för ingenjörer och arkitekter, har utsett Linda Lönneberg till ny ordförande. Lönneberg, som varit styrelsemedlem sedan KVIST grundades 2015, tar över efter Åsa Jacobsson.

Kvinnliga ingenjörs- och arkitektsällskapet, KVIST, har sedan starten 2015 vuxit rejält och är nu ett av branschens största nätverk för kvinnliga ingenjörer och arkitekter. Idag har nätverket nästan 600 medlemmar och målet är att locka fler kvinnor till branschen samt att hjälpa och stötta de som redan är yrkesverksamma.

Linda Lönneberg som nu tar över som ordförande arbetar till vardags som affärsområdeschef på teknik- och arkitektkoncernen Projektengagemang.

– Det är både hedrande och spännande att bli ordförande för branschens kanske största kvinnliga nätverk. Jag ser mycket fram emot att träffa nya inspirerande människor, dra igång en ny omgång av vårt mentorprogram och dessutom fira att vi fyller tre år, säger Linda Lönneberg, ordförande för KVIST.

Linda Lönneberg ersätter Åsa Jacobsson som varit ordförande sedan starten 2015. Initiativtagare och finansiär av nätverket är teknik- och arkitektkoncernen Projektengagemang.

För mer information, vänligen kontakta:
Arvid Linder
Tel: +46 70 779 58 98
E-post: arvid.linder@pe.se