file-empty cross menu check cross2 plus minus chevron-up chevron-down chevron-left chevron-right arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up-right
Avslutning av KVISTs mentorprogram

En fin avslutning av KVISTs mentorprogram

Förra veckan var det avslutning för den senaste omgången av KVISTs mentorprogram. I samband med detta samlades alla mentorpar  i Stockholm för att avnjuta en gemensam lunch, samtala kring vad de har gjort under månaderna som gått och utbyta erfarenheter med varandra.

Det rådde en mycket trevlig och god stämning under avslutningen av KVISTs mentorprogram i fredags. Det ställdes många bra frågor och utbyttes tankar och funderingar om både det ena och det andra mellan mentorparen.

Under lunchen fick alla berätta vad de genomfört för aktiviteter, vad de lärt sig och vad de tar med sig framöver. Det var ett enat gäng som alla tyckte att det har varit kul, lärorikt och bra att ha haft någon att bolla idéer med under året – samtidigt som de fått nya vänner!

Det bästa med att vara mentor
En av dem som har varit mentor i årets upplaga av mentorprogrammet är Ulrika Sarvik, Sektionschef för divisionen Management på PE.
– Det bästa med att ha varit mentor är att jag har fått möjlighet att stötta, dela med mig av min erfarenhet och finnas som ett bollplank till en ung person på väg in i arbetslivet. Det har varit häftigt att få följa min adept Lovisa dessa månader. Först fick jag stötta henne i valet av examensarbete och sist fick dela hennes glädje över hennes första anställning. Dessutom har våra samtal varit väldigt givande för mig, förklarade Ulrika.

Ulrika berättade vidare att hon och Lovisa också haft det väldigt trevligt på ett privat plan.
– Det varit en förmån att få umgås med någon som man kanske inte vanligtvis umgås med till vardags. Vi har träffats utanför kontoret över en frukost eller lunch och pratat om allt från privata funderingar till jobbsökande.

Ulrika avslutade med att understryka att hon verkligen vill rekommendera andra kvinnor att söka som mentor eller adept till nästa omgång av KVISTs mentorprogram.
– Att ha varit med i programmet har varit roligt, givande, utvecklande och kravlöst.

Läs mer om vad andra har tyckt om att vara med i KVISTs mentorprogram

Ulrika Sarvik