file-empty cross menu check cross2 plus minus chevron-up chevron-down chevron-left chevron-right arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up-right

Ansök till KVISTs mentorprogram

Vill du ha en mentor under kommande termin, som kan vara ett stöd på din väg ut i arbetslivet? Då tycker vi att du ska söka till vårt mentorprogram! Nu öppnar vi nämligen ansökningsperioden till KVISTs uppskattade mentorprogram. Nästa omgång av programmet drar igång i januari 2020 och pågår därefter fram till maj 2020.

Nu har du som kvinnlig ingenjörs- eller arkitektstudent möjlighet att få tillgång till en mentor från branschen. Någon som kan vara ett stöd och ett bollplank när du är på väg att lämna studietiden bakom dig för att ge dig ut i yrkeslivet.

Vi söker dig som studerar till ingenjör eller arkitekt. För att du ska få ut så mycket som möjligt av mentorprogrammet bör du ha genomfört minst hälften av din utbildning. Våra mentorer finns över hela landet, så det spelar ingen roll vilken stad du bor i.

Programmet startar i januari 2020 och pågår fram till maj 2020. I programmet ingår:

  • En gemensam uppstartsworkshop för samtliga mentorpar i programmet (halvdag)
  • Fyra personliga träffar med din mentor
  • En gemensam avslutningsträff med samtliga mentorpar i programmet (halvdag)

Ansök nu

Maila din ansökan till kvist@pe.se. I din ansökan vill vi ha med ditt cv samt en kort presentation av dig själv där du också beskriver varför du vill ha en mentor. Senast den 30 november vill vi ha din ansökan.

Om du har några frågor, kontakta kvist@pe.se